• icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon

Water

 • img

  Aanleg

  img
  img
  img
  img

  Inspelen en vooruitlopen op de toekomst: als waterspecialist doen we niet anders. Veranderingen in ons klimaat zorgen voor een toename van watertekorten én wateroverlast in ons land. En daar willen we ons op voorbereiden. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en technieken en nemen u daar graag in mee. Samen gaan we deze uitdaging aan.

  Oevers
  Een duurzame oever heeft veel voordelen. Het is een wal die leeft. Waar ruimte is voor planten en dieren die met hun aanwezigheid zorgen voor een goede ecologische waterkwaliteit. Is het waterpeil hoog? Dan is het grote voordeel van een natuurvriendelijke oever dat hij meer water bergt dan een traditionele. Zo wordt de kans kleiner dat het omliggende agrarisch land natte voeten krijgt en gewassen afsterven. Met een lange levensduur en lage onderhoudskosten is een duurzame oever een goed voorbeeld van sterk en verantwoord waterbeheer.

  Waterbouwkundige werken
  Wij zijn graag uw partner als het gaat om de realisatie van bruggen, duikers of andere waterbouwkundige werken. In de afgelopen decennia hebben we veel expertise en ervaring opgebouwd op dit gebied. Daardoor kunnen we u van gedegen en goed onderbouwd advies voorzien en ondersteunen we u van ontwerp tot realisatie.

 • img

  Onderhoud

  img
  img
  img
  img

  Oevers
  Maatwerk. Dat is wat we leveren als het aankomt op het onderhouden van de oevers in ons land. Rekening houdend met bodemsoort, ruimte en andere omstandigheden kiezen we voor de beste oplossing. We werken zoveel mogelijk duurzaam en milieubewust. In andere gevallen bestaat het onderhoud uit het vervangen van beschoeiing, damwanden, palen en steigers. Ook het onderhoud aan oeververdedigingswerken voeren we met vakmanschap en plezier voor u uit.

  Waterbouwkundige werken
  De veiligheid voor omwonenden en weggebruikers heeft onze eerste prioriteit als het gaat om de inspectie en het onderhoud van bruggen, stuwen, kademuren en vlonders. Onze medewerkers zijn experts op dit gebied. Zij kennen alle mogelijke gevaren en werken nauwkeurig en volledig. Ze repareren schades en vernieuwen onderdelen die aan vervanging toe zijn.

  Watergangen en rivieren
  Het zorgen voor een vrije waterdoorvoer, verwijderen van blauwalg, afwikkelen van calamiteiten en repareren van schades: het is ons vak. Wij doen dit voor gemeenten, waterschappen en voor (semi)overheid.  Of het nu gaat om een sloot of vijver, rivier of kanaal, onze mensen en ons materieel zijn ervoor uitgerust. Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op over de mogelijkheden.