• icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon

Groen

 • img

  Aanleg

  img
  img
  img
  img

  Een groene omgeving is meer dan alleen maar fijn: die is van levensbelang. Groen levert een positieve bijdrage aan onze gezondheid en ons welzijn. Het zorgt voor zuurstof, helpt wateroverlast voorkomen, vermindert stress en is nodig voor een natuurlijk evenwicht binnen een ecosysteem. Wij hebben groen in ons DNA. Dat zie je. En dat voel je.

  Groen
  Wij werken aan een natuurlijke omgeving waar mensen met plezier in verblijven. Of u nu op zoek bent naar een specialist voor de groenaanleg in een park of voor een gevarieerde begroeiing langs de snelweg, Krinkels is u graag van dienst. Wij bespreken uw wensen en maken een beplantingsplan op maat. Daarna leggen we het groen vakkundig aan en zorgen voor drainage op plaatsen waar de ondergrond dat vereist. Ook voor de aanleg van paden en het plaatsen van meubilair kunt u op ons rekenen. Zo heeft u jarenlang plezier van een prettige en leefbare buitenruimte.

  Ecologie en biodiversiteit spelen een steeds grotere rol bij het werken in de groene ruimte. Met eigen ecologen in dienst kunnen we opdrachtgevers voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om ecologische begeleiding tijdens een project, monitoring van flora en fauna of het benutten van kansen om de biodiversiteit te vergroten, zij staan voor u klaar.

  Bomen
  De juiste boom op de juiste plaats. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Factoren als ligging, grondwaterpeil en omgeving kunnen de groei van een boom maken of breken. Wij luisteren naar uw ideeën, denken mee en adviseren waar nodig. Met veel plezier en vakmanschap planten we onze bomen op díe plaats waar ze het beste tot hun recht komen.

 • img

  Onderhoud

  img
  img
  img

  Groen & bomen
  We verzorgen niet alleen de aanleg van groen, maar zijn ook graag uw partner als het gaat om het beheer en onderhoud hiervan. Dat doen we vakkundig en veilig. We maaien wegbermen en voeren snoei- of bewateringswerkzaamheden uit. Respect voor mens, dier en milieu nemen daarbij een belangrijke plaats in. Waar het kan, hergebruiken we vrijkomend afval en houden we rekening met de aanwezige (beschermde) flora en fauna.

  Vraagt de aanleg of het beheer van een boom een bijzondere aanpak? Dan schakelen we onze collega’s van Quercus boomexperts in. Zij zijn dé specialist bij uitstek als het gaat om boomkennis. Van advies tot aanleg en van verzorging tot boomveiligheid.

  Onkruidbestrijding
  Duurzame onkruidbestrijding, daar maken we ons sterk voor. Krinkels introduceerde als één van de eersten in Nederland een milieuvriendelijke en effectieve techniek om trottoirs, wegen en parkeerplaatsen onkruidvrij te houden. Zo houden we de bodem gezond en dragen we een steentje bij aan de toekomst van onze aarde.