• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Krinkels bedrijfsfilm ververst

Onze Krinkels bedrijfsfilm is na bijna vier jaar verouderd geraakt. Daarom hebben we de korte video een update gegeven! Onze bedrijfsfilm laat zien wat we doen en wie we zijn in een paar minuten tijd. Dus leun lekker achterover en neem een kijkje in de wereld van Krinkels!

Wat we doen

Kent u ons al? Misschien niet bewust. Maar de kans is groot dat u met ons te maken heeft gehad, direct of indirect. Ontwerp, aanleg en beheer van de openbare ruimte, daar zijn wij sterk in op het gebied van groen, infra, water en sport. Krinkels maait de bermen en verzorgt de aanleg en het onderhoud van groen, maar ook het onderhoud van bomen langs onze snel- en provinciale wegen. We richten parken en speelterreinen in, zorgen voor mooie en veilige oevers, onderhouden watergangen en leggen sportvelden aan. Ook het onderhoud van deze projecten nemen wij voor onze rekening. Maar we doen meer. We maken de perrons sneeuwvrij zodat u ’s winters veilig de trein instapt. We regelen dat het verkeer snel weer kan doorstromen na een ongeval en dat de verlichting langs de snelwegen werkt. Uw veiligheid is onze prioriteit.
We werken veel samen met landelijke opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en NS. Ook provincies, gemeenten, waterschappen en ministeries zijn al jaren onze vaste klant.

Waar je ons vindt

Onze vestigingen liggen verspreid door het hele land. Zo zijn we altijd in de buurt van onze opdrachtgevers. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Breda aan één van de toegangswegen naar de stad. Dit opvallende pand is al verschillende keren in de prijzen gevallen vanwege zijn architectuur, duurzame karakter en technische hoogstandjes.

Duurzaamheid en innovatie

Krinkels werkt actief aan een leefbare en schone wereld. Duurzaamheid is een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zijn ervan overtuigd dat we onze aarde gezond moeten nalaten aan de generaties na ons. Dat kan alleen als er evenwicht is tussen people, planet & prosperity.

Dus ondernemen we maatschappelijk verantwoord en investeren we in duurzame innovaties en technieken. Dat we daarin vooruitstrevend en gedreven zijn, blijkt uit onze hoge scores op de MVO- en CO2-prestatieladder.

We zéggen niet alleen dat we innoveren en duurzaam werken, we maken het ook zichtbaar. Zowel in onze producten als in de manier waarop we werken. Op de pagina ‘innovaties en initiatieven‘ lees je hier meer over.


Deel artikel

Archief