• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Uitvoerder Twan vertelt

“Na zes jaar nog altijd even leuk!” – Twan Sangers

Sinds september 2016 is Twan Sangers uitvoerder bij Krinkels, vestiging Heerlen. Hij maakte echter al eerder kennis met Krinkels! Voor zijn opleiding aan Hogeschool Van Hall Larenstein liep hij stage bij Krinkels als medewerker bedrijfsbureau.

Van calculator naar uitvoerder

“Tijdens een carrière-dag van mijn toenmalige opleiding vroeg mijn natuurkunde docent, oud-vestigingsleider van Krinkels Heerlen, of ik stage wilde lopen bij Krinkels. Ik besefte al snel dat Krinkels aansloot bij mij als persoon en op mijn interesses. Alleen de rol van medewerker bedrijfsbureau paste mij niet.” vertelt Twan. Hij kon echter niet zomaar afscheid nemen van Krinkels. Daarom startte hij na het behalen van zijn diploma als uitvoerder. En deze functie past hem wel! “Iedere dag is anders door de afwisselende werkzaamheden. Het kan ook zeker een uitdaging zijn door de hoeveelheid werk en eventuele complicaties. Maar het geeft mij voldoening wanneer alles weer op zijn plek valt.”

Uitvoerder | vacature | heerlen | limburg | waterschap | krinkels | maas | waterschap limburg | Werken | ontwikkelen | groen

Ontwikkeling door afwisseling

De variatie in zijn werk maakt het verschil voor Twan. De helft van de tijd houdt hij zich bezig met de voorbereiding van werkzaamheden en keuringen. Ook is hij het aanspreekpunt voor veel van onze opdrachtgevers, het eigen personeel maar voornamelijk de onderaannemers van vestiging Heerlen. De overige tijd besteedt Twan aan planningen maken, werkvoorbereiding, budgetmanagement en de aansturing op de diverse werkzaamheden voor onze opdrachtgevers.

Overstroming van de Maas, Limburg

Een ander belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden is de calamiteiten bestrijding voor Waterschap Limburg. Zo heeft Krinkels een grote rol gespeeld in de strijd tegen het hoge water in juli 2021. Twan vertelt enthousiast: “Deze gebeurtenis is mij het meest bijgebleven. Ik ben ook enorm trots dat we dit met zijn allen voor elkaar kregen. Samen met onze projectpartners maar ook met allerlei vrijwilligers, hebben we ontzettend veel werk verzet. We zorgden er met zijn allen voor dat de watersystemen van Waterschap Limburg intact bleven en dat de schade niet groter werd. Ik was onderdeel van een team dat létterlijk het verschil maakte tussen pompen of verzuipen. Mijn verantwoordelijkheden binnen dit project waren de uitvoering van de werkzaamheden volgens het draaiboek. Waaronder het plaatsen van pompen en het sluiten van coupures (een doorgang in de waterkering welke tijdelijk gesloten kan worden bij hoog water) met het logistieke proces in het bijzonder. Hiernaast vulden het leger en ik samen zo’n 100.000 zandzakken. Deze transporteerden we naar de plaatsen waar het water buiten de oevers trad. Dit verliep in recordtempo! Ik heb het als bijzonder en ontzettend gaaf ervaren. Dit project is met groot succes gelukt, we hebben aan alle wensen van de opdrachtgever kunnen voldoen.”  

Zelfstandig, niet alleen

Naast diverse werkzaamheden vindt Twan een goede samenwerking belangrijk. Hij beschouwt de vaste werkploeg en het projectteam van ongeveer 30 werknemers, en ’s zomers bijna 100 uitzendkrachten extra, als één van de mooiste onderdelen van zijn baan. “We weten wat we aan elkaar hebben. Iedere uitvoerder heeft zijn eigen manier van werken. Ondanks dat we veel zelfstandig werken, weten we elkaar altijd te vinden. Afwisselende werkzaamheden in een mooie omgeving en dan ook nog eens een fijn team… Dat maakt werken bij Krinkels, zelfs na zes jaar, nog altijd even leuk. Dus, mijn advies voor een toekomstig Krinkelaar? Alles is mogelijk bij Krinkels. Er zijn talloze ontwikkelingsmogelijkheden wat betreft niveaus en taken. Wil je dus werken bij een flexibel bedrijf in een informele sfeer? Dan ben je bij Krinkels aan het juiste adres!”

Wil jij ook uitvoerder worden voor een van onze vestigingen? Solliciteer en ontvang binnen drie werkdagen een reactie!

Recente artikelen

Deel artikel

Archief