Beheer en onderhoud  openbare ruimtes

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Werken bij Krinkels Wouw

Momenteel werken we met zo’n 35 collega’s met veel enthousiasme aan verschillende projecten. We hebben vanuit het verleden veel ervaring met de aanleg werken in groen, infra, water en sport, hier ligt onze passie dan ook. Daarnaast zijn we ook actief in het onderhoud van groen, infra, water en sport en het bouwen van (groene) geluidsschermen. Kortom een heel breed werkveld! Dat betekent in jouw werk veel afwisseling en uitdaging.

We zijn een hecht team, er hangt een positieve sfeer. Er moet gewerkt worden, maar er is ook ruimte en tijd voor gezelligheid. Daarom hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel en organiseren we ieder jaar een zomer BBQ. In de piekperiodes werken de uitvoerders soms buiten mee, dit versterkt de saamhorigheid.

Aan materieel in Wouw kom je niks te kort. We hebben onder andere een knijperwagen, een shovel, een knikmops, trekkers, onkruidbestrijdingsmachines en allerlei handmaterieel. En nog meer! Allemaal goed onderhouden vanuit onze eigen werkplaats door twee monteurs.

We werken zoveel mogelijk ‘rond de kerk’. Op dit moment zijn we veel actief in de volgende gemeenten: Zundert, Roosendaal, Rucphen, Bergen op Zoom, Moerdijk, Breda, Halderberge, Drimmelen en Steenbergen. Maar regio’s Zeeland en West-Brabant liggen voor ons open! Daarnaast werken we ook voor opdrachtgevers als NS, Rijkswaterstaat en de Provincie.