Beheer en onderhoud  openbare ruimtes

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Werken bij Krinkels Wateringen

Momenteel werken we met zo’n 35 collega’s met veel enthousiasme aan verschillende projecten. Onze expertise ligt momenteel toch wel bij het beheer en onderhoud van integrale groen projecten. Vaak in samenwerking met andere bedrijven zoals BAM en Engie.

Binnen ons team hebben we een laagdrempelige en open cultuur. We vinden een open en transparante communicatie belangrijk. Er is dan ook altijd ruimte voor een goed gesprek. We merken dat onze collega’s op de werkvloer dit als prettig ervaren.

We hebben allerlei soorten materieel rondrijden. Onder andere een tweetal toto’s, een drietal LMtrack borstel/ onkruidbranders, een tweetal elektrische maaiers, een drietal elektrische caddy’s. Ons handgereedschap is inmiddels voor 95% elektrisch. Door het werken met een accu verminderen we de uitstoot en de geluidsproductie. Beter voor de omgeving maar vooral ook beter voor onze eigen gezondheid.

Onze vestiging zit in Wateringen maar we hebben ook nog een drietal werklocaties, namelijk in Delft, Bodegraven en Nieuwegein. Vanuit bodegraven worden de integrale projecten (DBO) uitgevoerd. Deze doen wij in opdracht van provincie Zuid-Holland. Daarnaast werken wij voor de gemeenten: Delft, Leiden, Oegstgeest, Midden-Delfland en Nieuwegein.

Een aantal uitspraken van onze collega’s over vestiging Wateringen:

‘Recht is recht en krom is krom.’  ‘Niet lullen maar poetsen.’

Met andere woorden een hands-on mentaliteit waarbij we doen wat we zeggen.