Beheer en onderhoud  openbare ruimtes

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Werken bij Krinkels Alkmaar

Nooit een saai moment! Dat kun je verwachten als je aan de slag gaat bij Krinkels vestiging Alkmaar. Wij zijn een een hecht team met organisatietalent, waarin we makkelijk communiceren en snel kunnen schakelen. Alle collega’s staan voor elkaar klaar met raad, daad en een kop koffie zodat je er nooit alleen voor staat. Op deze manier, is gebleken, functioneert de vestging op zijn best!

Bij onze vestiging in Alkmaar werk je in een enthousiast team aan uitdagende projecten. De vestiging is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van integrale groenprojecten. Samen met je collega’s ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers, zoals Provincie Noord-Holland en gemeenten als de Haarlemmermeer, Purmerend, Amstelveen en Haarlem maar ook voor o.a. de PWN en Rijkswaterstaat.

Gedurende de winterperiode is gladheidsbestrijding voor de NS, de Provincie contracten en o.a. de Zorgcirkel en de GGZ een gegeven. Bij vorst of sneeuw doen wij dit niet alleen, maar samen met onze partners uit de regio. Mooi werk!

Dit alles doe je vanuit een vijftal werklocaties in Alkmaar, Nieuw-Vennep, Purmerend, Amstelveen en Haarlem. Onze medewerkers hebben de beschikking over het nieuwste materiaal en worden tiptop uitgerust met alle benodigde PBM’s. We gaan voor een schonere omgeving en goede gezondheid, daarom gebruiken voornamelijk elektrisch handgereedschap. Wij vinden het van het grootste belang dat al onze werknemers iedere dag veilig en met plezier aan het werk gaan. Wij hebben hen per slot van rekening “te leen” van hun familie en vrienden!

Binnen ons team hebben we een open en laagdrempelige cultuur: alles is bespreekbaar zodat er sprake is van een goede verstandhouding en men zich voldoende veilig voelt om alles bespreekbaar te maken. Zo willen wij werken en zo werken wij in de vestiging Alkmaar.

Kun je je hierin vinden? Kom eens langs voor een kop koffie en een rondleiding door de vestiging.

Je bent van harte welkom!