• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Krinkels bestaat 65 jaar!

65 jaar geleden is het begonnen met een boomkwekerij, een bloemenwinkel en de drive om te groeien. Leo Krinkels, geboren tussen de bloemen en planten, levert in de beginjaren bestellingen af bij klanten met zijn bakfiets. Later komt zijn commerciële kant naar boven en wijst hij klanten op onbegroeide delen tuin. Hier biedt hij de beplanting voor aan en uiteraard wil hij de planten dan ook in de grond zetten.

Al snel breidt zijn werkgebied uit van Wouw en omgeving naar de provincie Brabant. Zijn bakfiets vervangt hij door een motor en later door een Hanomag. Van tuinen gaat t hij uit naar gemeentelijke perken en in 1954 voert hij zijn eerste opdracht voor Rijkswaterstaat uit. Als hij 25 jaar is richt hij zijn eigen onderneming op: VOF Krinkels Beplantingsmaatschappij.

65 jaar later is dit bedrijf uitgegroeid tot het huidige Krinkels en haar zusterbedrijven in binnen- en buitenland. Krinkels is een grote speler op het gebied van aanleg en onderhoud van de openbare ruimte. Niet alleen groen maar ook infra, water en sport zijn een onderdeel van onze huidige werkzaamheden.

Dit jaar vieren we dat Krinkels 65 jaar bestaat! En dat doen wij samen met onze collega’s maar ook extern hebben we verschillende acties. Hou onze socials dus in de gaten!

Recente artikelen

Deel artikel

Archief