Krinkels en maatschappelijk
verantwoord ondernemen

In dit jaarverslag ziet u hoe wij dit doen

Krinkels is maatschappelijk betrokken en zet zich graag in voor een duurzame leefomgeving. Dit laten wij ook zien in ons MVO jaarverslag. In het kader van duurzaamheid is gekozen voor een digitale weergave hiervan. In de introductievideo heet algemeen directeur Marc Bolier u welkom.

MVO jaarverslag Krinkels 2020

Krinkels zet zich in voor People, Planet en Prosperity

Dit digitale jaarverslag laat zien hoe wij ons inzetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een aantal initiatieven hebben we op video vastgelegd. Bekijk ze hieronder.

Beter Buiten

Krinkels vindt zelfontplooiing belangrijk. Daarom is het traject ‘Beter Buiten’ in het leven geroepen. Bij ‘Beter Buiten’ wordt vier keer per jaar een dag de tijd genomen om een onderdeel van het buitenwerk te verbeteren.

Bekijk video

WasteShark

Deze op afstand bestuurbare aquadrone verzamelt al varend afval en kroos en kan op verschillende wateren worden ingezet. Het is een duurzaam, veilig en milieuvriendelijk alternatief voor het verwijderen van afval.

Bekijk video

Zaaicoalitie

Wij hebben meegedaan aan de Zaaicoalitie van de Pollinators. Met bloemzaad zijn voedselbanken gecreëerd voor de bij en andere bestuivende insecten. Samen zorgen we voor de natuur!

Bekijk video