Krinkels en de maatschappij

Sociaal ondernemen

Op de pagina Prosperity vindt u de financiële gegevens van Krinkels. Doordat Krinkels een winstgevend bedrijf is kunnen wij iets terugdoen voor de maatschappij. Dit doen wij onder andere door met een aantal maatschappelijke initiatieven mee te doen. In het filmpje neemt Marketing en Communicatie medewerker Eva Slier u mee in de maatschappelijke bijdrage van Krinkels.

Onder de i staan de cijfers van 2018 en 2019 en eventueel extra informatie.

Kerncijfers prosperity 2020

Financieel i

Omzet (mln)

69.4

Quick Ratio

1.2

Netto resultaat (mln)

1.1

Solvabiliteit

51%

Maatschappelijk initiatieven

Krinkels zet zich ieder jaar in voor een schonere wereld. In 2020 heeft Krinkels de volgende initiatieven gesteund:

  • World Cleanup Day
  • NL doet
  • Zaaicoalitie

PSO

Krinkels is in het bezit van een Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) keurmerk.

De PSO geeft inzicht dat wij als organisatie meer doen aan sociaal ondernemen dan gemiddeld. Het sociaal ondernemen is gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

Beter Buiten dagen

Tijdens de Beter Buiten dag, één van onze PSO initiatieven, leren buitenmedewerkers (van schoffelaar tot uitvoerder) hoe zij hun werk zo efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Daarnaast wordt de dag ingezet voor teambuilding. Hierdoor ontstaat er een prettigere werksfeer en wordt werk met meer plezier uitgevoerd. Opdrachtgevers krijgen de kans hun eigen medewerkers ook mee te laten draaien met deze dag.

Goede doelen actie

Krinkels sponsort ieder jaar landelijke en lokale goede doelen. Als kerstdonatie, in 2019, schonk Krinkels een notenboomgaard aan Brabants landschap. Hiermee draagt Krinkels bij aan het verbeteren van de stikstofopname in Nederland.

Certificeringen

Certificaten zijn belangrijk voor veiligheid en kwaliteit.

Kijk ook op www.krinkels.nl voor al onze erkenningen en certificaten.