Gladheidsbestrijding

In de wintermaanden kan er 24/7 gladheid optreden. Iedere winter zijn wij dan ook voorbereid op het uitvoeren van gladheidsbestrijding door heel Nederland. Wij zien het bestrijden van gladheid als een zorgplicht waardoor de infrastructuur begaanbaar blijft. Dit werk is bijzonder arbeidsintensief en heeft een onregelmatig karakter. Van onze werknemers en hun thuisfront wordt dus een flexibele houding gevraagd.

Onze dienstdoende gladheidsco├Ârdinator staat in nauw contact met onze opdrachtgevers. Belangrijke informatie zoals dreigende ijzel, vorst, sneeuwval en wegdektemperatuur worden tijdig meegedeeld. Onze medewerkers kunnen met deze informatie tijdig de weg op.

Op basis van jarenlange ervaring in gladheidbestrijding kunnen wij goed inschatten wat er nodig is. Daarnaast beschikken wij over een landelijke geografische dekking waarmee we alle opdrachtgevers, zowel lokaal als landelijk, van dienst kunnen zijn. Wij beschikken ook over specialistisch materieel, dat ingezet kan worden voor grote en kleine opdrachtgevers.

Referentieprojecten:
Gladheidsbestrijding NS stations
Defensieterreinen Den Helder

Terug naar Overige disciplines <