Update 15 april 2019

Update nieuwbouw

Bekijk hier de fotocollage van de voortgang van onze nieuwbouw.

Update 15 november 2018

Hoogste punt bereikt

Onze nieuwbouw heeft haar hoogste punt bereikt. Hier stonden wij bij stil, geheel volgens traditie. Namelijk met pannenbier en worstenbrood.

Update 18 juli 2018

Nieuwbouw hoofdkantoor Krinkels en Mostert De Winter

Wij werken graag aan een mooie, veilige, schone en groene leefomgeving. Dit voeren wij ook door in ons nieuwe hoofdkantoor in Breda. Het gebouw naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects vormt een geheel met de groene parkachtige omgeving en wordt gekenmerkt door een volledig glazenbuiten schil met daarop begroeide daken (Xeroflor) en groene binnenkern (Modulogreen).

De buitenruimte wordt groen opgezet met zitplaatsen voor besprekingen en lunches in de buitenlucht. Ook de binnenruimte wordt groen ingericht voor een stressvrije omgeving waarin welzijn van de mens centraal staat. Het gebouw wordt voorzien van 80 werkplekken en zal onder andere het hoofdkantoor voor Krinkels en Mostert De Winter vormen.

Het nieuwe pand wordt op de hoek van de Graaf Engelbertlaan en de Princenhagelaan gevestigd (afrit 15, A16). Momenteel zijn de voorbereidende werkzaamheden in een afrondende fase en kan de eerste schop bijna in de grond!De eerste paal gaat de grond in