• icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

MVO jaarverslag 2021

Krinkels werkt actief aan een leefbare en schone wereld. Duurzaamheid is een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zijn ervan overtuigd dat we onze aarde gezond moeten nalaten aan de generaties na ons. Dat kan alleen als er evenwicht is tussen people, planet & prosperity. Dus ondernemen we maatschappelijk verantwoord en investeren we in duurzame innovaties en technieken. Dat we daarin vooruitstrevend en gedreven zijn, blijkt uit onze hoge scores op de MVO- en CO2-prestatieladder. In ons MVO jaarverslag gaan we dieper in op People, Planet en Prosperity per boekjaar (2020-2021). Onze collega’s nemen jullie mee in de video’s en je vindt ook onze cijfers van onder andere ziekteverzuim, CO2-uitstoot en financiën terug in het rapport.

Elektrisch materieel Nieuw-Vennep | Haarlemmermeer | Nederland | Amsterdam elektrische kieplader | MVO jaarverslag

People

Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van Krinkels. Zonder hen geen werk! De duurzame inzetbaarheid van hen is dan ook heel belangrijk. Werkvoorbereider Jochem van Lith gaat (in de korte video in het verslag), samen met Sebastiaan Germers van NS Stations, in op de duurzame inzetbaarheid van personeel tijdens de gladheidsbestrijding van de stations.

Planet

Onze (leef-)omgeving is erg belangrijk, daarom doet Krinkels haar best zo zorgvuldig mogelijk met die omgeving om te gaan. Dit doen wij op meerdere manieren zoals het reduceren van onze CO2-uitstoot en het verbeteren van de biodiversiteit. In de korte video in het verslag vertelt Ecoloog Richard Kirschbaum hoe hij zich, samen met André Smeets van Waterschap Limburg, inzet voor het verbeteren van de (leef-)omgeving.

Prosperity

Krinkels is een winstgevend bedrijf en doordat wij winst maken kunnen wij iets terugdoen voor de maatschappij. Dat doen we dan ook maar al te graag! Zo doen we onder andere mee met verschillende maatschappelijke acties en doneren we ieder jaar een geldbedrag aan een goed doel. In de korte video in het verslag neemt Marketing en Communicatie medewerker Eva Slier u mee in de maatschappelijke bijdrage van Krinkels.

Zoals je ziet in ons MVO jaarverslag zit maatschappelijk verantwoord ondernemen verweven in onze bedrijfscultuur. Bekijk het MVO jaarverslag via de volgende link: klik hier, of ga naar de pagina duurzaam en mvo.

Recente artikelen

Deel artikel

Archief