Beheer en onderhoud  openbare ruimtes

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Werken bij Krinkels Nagele

Vanuit onze vestiging werken wij met circa 40 collega’s in vaste dienst aan verschillende projecten. In de zomermaanden worden wij versterkt door uitzendkrachten, zzp-ers. En we werken samen met collega-bedrijven. Onze kracht ligt in het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte. Vooral binnen het vakgebied water is binnen ons team veel expertise aanwezig. Maar ook de andere vakgebieden, groen, infra en sport zijn goed vertegenwoordigd. Dit zorgt voor veel afwisseling en altijd doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Binnen onze vestiging heerst een positieve sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid en humor. In de zomer en winter organiseren we altijd een gezellige en lekkere afsluiting van het half jaar. Wij zijn van mening dat alle werkzaamheden die we doen waarde toevoegen aan de organisatie en aan de openbare ruimte. Of je nu bijvoorbeeld op kantoor de administratie verzorgt, als machinist zorg draagt voor je machine en het werk of als waterbouwer bezig bent met stuwen en damwanden… alles is even belangrijk, we hebben elkaar nodig.

In de afgelopen jaren is ons machinepark hard gegroeid en vernieuwd. Ons machinepark bestaat uit een groot aantal trekkers (aantal incl. maaikorf), maaimachines, maaiboten, een dekschuit/werkschip, bladzuigwagens, veegzuigwagens, mobiele onkruidbranders, quads, mobiele en rupskranen, hagenknipper, een maaiverzamelboot, waterpompen en meer. Daarnaast maken we gebruik van goed onderhouden (elektrisch) handgereedschap en gaan onze ploegen in moderne bussen op pad.

Vanuit onze vestiging werken wij grotendeels in de provincie Flevoland. Maar ook in de provincies Friesland, Overijssel, Gelderland en Utrecht kun je collega’s van vestiging Nagele vinden. De opdrachtgevers zijn veelal gemeenten (o.a. Almere, Dronten, Huizen Noordoostpolder, Urk, Lelystad en Zeewolde), waterschappen (o.a. Zuiderzeeland), Rijkswaterstaat en provincies (o.a. Flevoland). Daarnaast voeren wij ook werkzaamheden uit voor scholengemeenschappen, bedrijven en andere overheidsinstellingen.

Jaarlijks besteden wij veel tijd aan opleiding, training, scholing en omscholing. Een aantal van onze huidige collega’s zijn vanuit andere branches omgeschoold naar het werk dat ze nu doen. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd wat je nu al kan, maar vooral wat je graag zou willen leren.

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan bij een professioneel en gezellig bedrijf, waar je geen nummertje maar waardevol bent? Solliciteer dan vooral op een van onze vacatures en/of neem vrijblijvend contact op. Wij zijn erg benieuwd waar jij voldoening uit haalt en wanneer jij geniet van het werk dat je doet!

Quotes van een tweetal van onze collega’s over de sfeer binnen onze vestiging:

“Ik ervaar Krinkels als een grote familie. Het is gezellig, we kunnen samen de schouders eronder zetten en waar nodig elkaar op dingen wijzen. Maar het belangrijkste is toch wel de vertrouwde werksfeer waar iedereen mag zijn wie hij/zij is.”
“Werken binnen een professionele, zakelijke en grote organisatie met een gemoedelijke sfeer, aandacht voor de persoon en zonder een nummer te zijn.”