Krinkels en duurzaam

Gecertificeerd op de CO2 Prestatieladder en de MVO Prestatieladder

In ons beleid is een actieve bijdrage aan een leefbare en schone wereld verankerd; een duurzame aanpak met aandacht voor People, Planet en Profit. Dit geldt, qua materiaal en energie, zowel voor de eigen organisatie als ook voor iedereen waar wij, in de keten, invloed op uit kunnen oefenen. Dit hebben we ook vastgelegd in ons MVO jaarverslag 2019. Lees hierover meer op onze MVO pagina of klik hier om het verslag te downloaden.

Wij staan voor de implementatie van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd op de CO2 Prestatieladder niveau 5 en de MVO Prestatieladder niveau 4. Onze bedrijfsvoering en intern beleid is dusdanig ingericht dat wij aan de doelen die bij deze certificaten horen continue blijven voldoen. Vanzelfsprekend hebben deze doelen invloed op ieder project dat in onze orderportefeuille zit. Wij motiveren onze medewerkers door deel te nemen aan diverse initiatieven en door bewustzijn te creëren bijvoorbeeld in toolboxmeetings, trainingen en communicatie uitingen.

Duurzame innovaties

Krinkels is op het gebied van duurzaamheid en innovatie een voorloper in de markt. Wij hebben al meerdere unieke innovaties in de arm genomen. Deze innovaties kunnen wij aan iedere opdrachtgever aanbieden (afhankelijk van het soort contract en de werkzaamheden). Om in één oogopslag duidelijk te maken wat we kunnen met deze unieke producten/ werkwijzes zijn de Krinkels innovatie flyers ontwikkeld.

We hebben deze op dit moment beschikbaar van de volgende onderwerpen: Bokashi, Zonneboom, WasteShark, Sinusbermbeheer, Drone, Robotmaaier. Door op de naam van het onderwerp te klikken komt u bij de innovatieflyers terecht. Heeft u interesse in één van deze innovaties? Neem dan contact op met Krinkels.

Image