Planten en beheren van bomen

Planten en beheren van bomen vraagt om een specialistische aanpak. Hiervoor schakelt Krinkels haar partnerbedrijven Quercus en European Tree Services in, de experts in boomverzorging. Gespecialiseerde boomverzorgingsbedrijven met een landelijke dekking. Zij hebben een no-nonsense aanpak en beheersen binnen de boomverzorging en -advies alle aspecten. Zij (ver)planten, snoeien, vellen en verbeteren groeiplaatsen. Ook inventariseren, controleren (VTA) en onderzoeken zij bomen en groeiplaatsen.

Quercus boomverzorging is aangesloten bij de VHG en VCA**, ISO 9001 en Groenkeur BRL Boomverzorging gecertificeerd is. Het bedrijf bestaat uit een team van goed opgeleide en enthousiaste vakmensen. Naast ETW-er of ETT-er zijn de mensen allemaal BHV-er, Boomveiligheidscontroleur, Flora- en Fauna niveau 1 en in het bezit van het persoonscertificaat BRL9101 (verkeersmaatregelen).

ETS boomexperts is een jonge onderneming bestaande uit een ervaren en op elkaar ingespeeld team van vier boomverzorgers (European Tree Workers) en twee boomadviseurs (European Tree Technicians). Tot 1 februari 2015 werkte ze als bomenteam bij een gerenommeerd Nederlands boombedrijf waar ze met elkaar hebben besloten om onder een nieuwe naam, een nieuwe start te maken.

Terug naar Groenwerken <